«Έκπληκτος» ο Κυρ.Μητσοτάκης από την στάση της κοινής γνώμης υπέρ των απολύσεων δημ.υπαλλήλων

«Έκπληκτος» ο Κυρ.Μητσοτάκης από την στάση της κοινής γνώμης υπέρ των απολύσεων δημ.υπαλλήλων

«Δημοσκόπηση έκπληξη της Κάπα Research για τις απολύσεις στο Δημόσιο», έγραψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο twitter σχολιάζοντας γκάλοπ που δείχνει ότι το 60,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των απολύσεων στον δημόσιο τομέα


«Έκπληκτος» ο Κυρ.Μητσοτάκης από την στάση της κοινής γνώμης υπέρ των απολύσεων δημ.υπαλλήλων
Ακόμα και στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη προκάλεσαν έκπληξη τα ευρήματα της δημοσκόπησης που δείχνει ότι το 60% των πολιτών είναι υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός σημειώνει “Δημοσκόπηση έκπληξη της Κάπα Research για τις απολύσεις στο Δημόσιο”.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε μιλήσει για σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών που υποστηρίζουν την αναδιάρθρωση του Δημόσιου Τομέα. Πέραν λοιπόν της “έκπληξης” ο υπουργός πρέπει να αισθάνεται και δικαιωμένος απο τα στοιχεία της δημοσκόπησης.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την έρευνα της Κάπα Research, υπέρ των απολύσεων στον δημόσιο τομέα τάσσεται το 60,6% των ερωτηθέντων στην έρευνα της Κάπα Research, ενώ το 64,5% τάσσεται υπέρ της άρσης της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων όταν ξεκινήσει η συνταγματική αναθεώρηση.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι υπέρ των απολύσεων τάσσονται οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων, με εξαίρεση το ΚΚΕ, που τις αποδοκιμάζει σε ποσοστό 73% και τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου οι οπαδοί διχάζονται (υπέρ 47,4% έναντι 50% κατά). Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η εικόνα στο ερώτημα για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων, όπου υπέρ τάσσονται όλα τα κόμματα και οι μισοί οπαδοί του ΚΚΕ!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης