Παραολυμπιονίκες και αθλητές ΑμΕΑ στην πασαρέλα

Παραολυμπιονίκες και αθλητές ΑμΕΑ στην πασαρέλα

Λάμψη αλλά και συγκίνηση στο 1ο Fashion Show ΑμΕΑ

Παραολυμπιονίκες και  αθλητές ΑμΕΑ στην πασαρέλα
Αυτή η επίδειξη μόδας τα είχε όλα : casual και all classic ρούχα, καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, στυλ αλλά και πολύ συγκίνηση καθώς τα μοντέλα που παρουσίασαν τα ρούχα έκαναν τη διαφορά!

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος

Κλείσιμο


Ο παραολυμπιονίκης - γίγαντας της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος, ,  η επίσης παραολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης με την  Εθνική Κωϕών Στάλα Κοτσιρέα, η Κέλλυ Λουφάκη - η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που έφτασε στους παραολυμπιακούς στο άθλημα της ξιφασκίας σε αναπηρικό αμαξίδιο, η κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και άλλοι διακεκριμένοι αθλητές ΑμΕΑ φόρεσαν τις δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και  διέσχισαν την πασαρέλα με μοναδικό στυλ και λάμψη μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα  με τη φινέτσα και την αυτοπεποίθηση τους.  

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η μάνατζερ του Χρύσα Δρακοπούλου



Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση του 1ου Fashion Show ΑΜΕΑ  ανήκουν στην πρώην Μις Ελλάς  Σύλβια  Αντώναρου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασκεί σημαντική κοινωνική δραστηριότητα στον τομέα της υποστήριξης των ΑμΕΑ. Η μοναδική αυτή εκδήλωση που είχε ως σύνθημα «Δεν υπάρχουν  άνθρωποι  με ειδικές ανάγκες , υπάρχουν μόνο άνθρωποι» πραγματοποιήθηκε  υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης -Βούλας-Βουλιαγμένης και ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση  περιλάμβανε την επίδειξη μόδας στο κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη , ενώ η δεύτερη φάση έλαβε χώρα στο “RIVIERA BEACH BAR” στην Αρτέμιδα, το βράδυ του Σαββάτου 20 Μαίου,  όπου οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές διακρίσεις σε όσους συνέβαλλαν με τη συμμετοχή και τη χορηγία τους στην υλοποίηση της ιδέας .  

Η “ψυχή” της διοργάνωσης Σύλβια Αντώναρου 

Στην πρωτοποριακή αυτή διοργάνωση συμμετείχαν καταξιωμένοι σχεδιαστές  και οίκοι  μόδας, γνωστοί σχεδιαστές υποδημάτων και κοσμημάτων, καταστήματα  pret a porter  με επιλεγμένα   γυναικεία και ανδρικά ενδύματα , καθώς και  γνωστοί οίκοι νυφικών.

Περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι από το χώρο της Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας, της Τέχνης και του Εθελοντισμού  παρακολούθησαν τη διοργάνωση  και καταχειροκρότησαν τα μοντέλα, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ισότιμης συμμετοχής των ΑμΕΑ στην κοινωνική ζωή αλλά και στον επαγγελματικό στίβο ακόμη κι όταν πρόκειται για τον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της μόδας. Από τις πιο όμορφες στιγμές της διοργάνωσης ήταν κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας, όταν τα παιδιά του Συλλόγου «Γέφυρα ζωής» χόρεψαν Zumba Gold υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Εβίτας Παπαδοπούλου και παρουσίασαν μαθήματα Αυτοάμυνας με τον δάσκαλο τους Θεόδωρο Απατζίδη. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η  δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα.

Φωτογραφίες: Γιάννης Γωγόπουλος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης