George Clooney-Amal Alamuddin: Έναν χρόνο παντρεμένοι

George Clooney-Amal Alamuddin: Έναν χρόνο παντρεμένοι

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο George και η Amal, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, με φόντο την ειδυλλιακή Βενετία- Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» σε ρομαντικό δείπνο στο Λος Άντζελες, δύο μέρες, πριν την επέτειο γάμου τους

George Clooney-Amal Alamuddin: Έναν χρόνο παντρεμένοι
Την πρώτη επέτειο του γάμου τους, γιόρτασαν ο George Clooney και η Amal Alamuddin, χτες, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο George και η Amal, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, με φόντο την ειδυλλιακή Βενετία. Ο γόης του Χόλιγουντ, άφησε για πάντα, την εργένικη ζωή, για να είναι με την αγαπημένη του Amal.

Κλείσιμο
« Είναι καταπληκτική και πολύ τρυφερή», δήλωσε ο Clooney για την Alammuddin, σε συνέντευξή του στο Entertaiment Tonight, τον περασμένο Μάιο. «Και τυγχάνει επίσης, να είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που την ερωτεύτηκα», είχε προσθέσει.

Ο φωτογραφικός φακός, εντόπισε το ζευγάρι, μόλις δύο ημέρες, πριν από την επέτειό τους, το βράδυ της Παρασκευής. Ο George και η Amal είχαν ένα ρομαντικό δείπνο, σε ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο, στο Λος Άντζελες. Διάσημη για το καλό γούστο της, η Amal εμφανίστηκε με ένα ριγέ, ασύμμετρο και αέρινο φόρεμα, ενώ ο σύζυγός της, George επέλεξε να φορέσει  ένα απλό τζιν, που συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης