Αγγελική Λάμπρη: «Βαριέμαι το νυφικό»

Αγγελική Λάμπρη: «Βαριέμαι το νυφικό»

Η Αγγελική Λάμπρη βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινό mou» και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού για την μητρότητα, την βάπτιση της κόρης της ενώ αποκάλυψε ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί!

Αγγελική Λάμπρη: «Βαριέμαι το νυφικό»
Στο τηλεοπτικό πλατό του «Πρωινό mou» βρέθηκε η «Αγγέλα» του «Παρά πέντε», Αγγελική Λάμπρη, όπου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την γέννηση της κόρης της. Μιλώντας στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρότητα, στην βάπτιση της μικρής της κόρης της ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει σκοπό να βάλει νυφικό.

«Πάντα ήθελα να γίνω μαμά. Όταν βρίσκεις τον κατάλληλο σύντροφο, χτυπάει το βιολογικό καμπανάκι. Η μπέμπα είναι όλη μου η ζωή. Όλα τα άλλα είναι πολύ πίσω στο μυαλό μου. Η μητρότητα δεν με επηρέασε ψυχολογικά. Είμαι όπως ήμουν» είπε η γνωστή ηθοποιός.

Κλείσιμο
Μπορεί σε όλα τα άλλα να είναι παραδοσιακή, στο θέμα του γάμου όμως, η Αγγελική Λάμπρη φαίνεται ότι δεν είναι. «Βαριέμαι το νυφικό. Δεν είχα όνειρο από μικρή να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό». Το ίδιο ισχύει και για τη βάπτιση. Αρχικά μαζί με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Αντώνη Αγγελόπουλο σκέπτονταν απλά την ονοματοδοσία. Ο δύο νονοί Γιώργος Καπουτζίδης και Μιχάλης Μαρίνος κατάφεραν όμως, να τους άλλαξαν γνώμη. Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και  αποκάλυψε το όνομα της βαφτισιμιάς του: «Ευτυχία θα είναι το όνομα της μικρής, γιατί είναι το όνομα της μητέρας του Αντώνη και συμβολίζει και την ευτυχία στη ζωή των παιδιών. Εγώ πρότεινα να της δώσουμε και το όνομα Άννα, γιατί γεννήθηκε της Αγίας Άννης. Αλλά ο μπαμπάς έχει θέμα με τα δύο ονόματα», είπε ο «νονός» Γιώργος Καπουτζίδης στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης