Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης

Τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB

Σε λειτουργία η τηλεφωνική γραμμή για τα νοικοκυριά
Τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης
H καθημερινή μάχη των καναλιών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ειδικά τώρα που έχουν προστεθεί και νέες εκπομπές στο καθημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών.
 
Με την πρεμιέρα των μεσημεριανών εκπομπών του ALPHA, ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα το παζλ των μονομάχων. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η βασίλισσα της ζώνης, Ελένη Μενεγάκη με 19,6% στο σύνολο τηλεθέασης, ενώ ακολούθησε το «Μελέτησέ το» με την Ελεονώρα στο 11,9% και το Excellent της Χριστίνας Λαμπίρη που σημείωσε 7,5%.
 
Κλείσιμο
Στη συνέχεια του προγράμματος, το «Μίλα» βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να σημειώνει στο σύνολο τηλεθέασης ποσοστό 19,3%, ενώ οι «Δέστε τους» συγκέντρωσαν το 16% των τηλεθεατών. Λίγο πιο κάτω, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου (εκπομπή που διαδέχεται αυτή της Ελεονώρας Μελέτη) με ποσοστό τηλεθέασης 11%.
 
Ωστόσο, μεγαλύτερη είναι η μάχη που γίνεται για την τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων στις 8 το βράδυ. Πρώτο βγήκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με ποσοστό 24,4%, ενώ ακολούθησε το δελτίο του Ant1 με 19,6% και του Star με μέσο όρο 13,5%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης