O Mάνος Ιωάννου δηλώνει πολύ ερωτευμένος

O Mάνος Ιωάννου δηλώνει πολύ ερωτευμένος

«Θα ήθελα σύντομα να κάνω παιδιά»

Το Windows Phone 7 αποκαλύπτεται!
O Mάνος Ιωάννου δηλώνει πολύ ερωτευμένος
Γύρω από την προσωπική του ζωή ήταν κυρίως η τελευταίων συνέντευξη του Μάνου Ιωάννου, του νέου 25χρονου ηθοποιού που εδώ και μερικούς μήνες είναι σε σχέση με την Ναταλία Γερμανού.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και είμαι μια χαρά» δήλωσε στο περιοδικό Like, χωρίς, όμως, να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της συντρόφου του. Εξήγησε ακόμα το λόγο που δεν τον ενόχλησε η δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωης από τα Μέσα: «Δεν θέλω να κρύβομαι, ούτε να καταπιέζομαι, για να δείχνω αρεστός σε κάποιους ή σε κάποιες. Αυτή την περίοδο είμαι ερωτευμένος, είμαι σε μια σχέση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κρύβομαι. Άσε, από την άλλη, που μερικές φορές με το να είσαι δεσμευμένος γίνεσαι και πιο ποθητός. Προτιμώ να είμαι αυθόρμητος. Κάτι χάνεις, αλλά και κάτι κερδίζεις...».
 
Κλείσιμο
Όσο για το αν ο γάμος και η οικογένεια βρίσκονται στα σχέδιά του; «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω παιδιά και μάλιστα πολύ σύντομα. Όσο για το παντρεμένος, δεν το έχω σκεφτεί. Άλλωστε δεν θεωρώ ότι πρέπει κάποιος να παντρευτεί για να κάνει παιδιά» είπε ο Μάνος Ιωάννου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης