Σκορδά - Λιάγκας «γεμίζουν» μπαταρίες για τον Ant1

Σκορδά - Λιάγκας «γεμίζουν» μπαταρίες για τον Ant1

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του σε παραλία του κυκλαδίτικου νησιού

Σκορδά - Λιάγκας «γεμίζουν» μπαταρίες για τον Ant1
Στην αγαπημένη της Τήνο βρίσκεται η Φαίη Σκορδά μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, αλλά και τον 2,5 ετών γιο του, Γιάννη.

«Η Φαίη και ο Γιώργος απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι ακόμη περισσότερο, γιατί ο Γιάννης έχει μεγαλώσει αρκετά και μπορούν να περνάνε περισσότερες ώρες στην παραλία. Μέχρι και πέρσι η Φαίη αναγκαζόταν τα μεσημέρια να επιστρέφει από τη θάλασσα για να τον κοιμίσει στο σπίτι», εξηγεί στο περιοδικό ΟΚ! στενός φίλος του ζευγαριού.

Κλείσιμο
Η καθημερινότητά τους στο νησί κυλάει ήρεμα αφού τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος φροντίζουν να γεμίζουν τις μπαταρίες τους για να επιστρέψουν δυναμικά στις νέες τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις στο νέο κανάλι με το οποίο υπέγραψαν συμβόλαιο, τον ΑΝΤ1.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού εντόπισε το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του σε παραλία του κυκλαδίτικου νησιού, ενώ για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι αναλογίες της παρουσιάστριας.

Τα απογεύματα χαίρονται τις βόλτες με το γιο τους στα απόμερα χωριά του νησιού και συχνά συναντούν και τον νονό του μικρού, τον μαιευτήρα Θάνο Παράσχο που το σπίτι του στο νησί είναι κοντά τους. Μαζί τους βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και η Σάσα Σταμάτη.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης