Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει στο MEGA

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει στο MEGA

 Η επίσημη ανακοίνωση

Τα ω3 λιπαρά μειώνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μένει στο MEGA
Μετά τη λιτή ανακοίνωση του MEGA για την παύση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ant1, το μεγάλο κανάλι προχώρησε στην έκδοση δελτίου τύπου με το οποίο ανακοινώθηκε η παραμονή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο δυναμικό του.
 
«Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος», γράφει η ανακοίνωση του καναλιού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν από τη μέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Αμαρουσίου και ανέφεραν ότι δεν είναι σίγουρο πως ο συνεργάτης τους από το «Πρωινό μου» θα τους ακολουθήσει. Μέσα από το δελτίο τύπου φαίνεται ότι ο νεαρός παρουσιαστής θα αποτελεί κομμάτι της νέας πρωινής εκπομπής του καναλιού, ενώ θα αναλάβει την παρουσίαση και τηλεπαιχνιδιού.
 
Κλείσιμο
 
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του MEGA:
 
Για δύο ακόμη χρόνια στο Mega ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
 
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που είναι μαζί μας στο Μega από το 2009, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον σταθμό και για τα δύο επόμενα χρόνια.
 
Ο Δημήτρης θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο, θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Smart Face».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης