Οι δύο γυναίκες έχουν πολλά να πούνε και να κάνουν!
Λίγες μέρες δυο τους, μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις αποφάσισαν να περάσουν η Άννα Βίσση με την εγκυμονούσα κόρη της, Σοφία Καρβέλα!
Όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Twitter και Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευής, θα βρεθεί με την κόρη της στη Σκιάθο, περίπου δύο μήνες πριν τον ερχομό του πελαργού.
«Να ‘μαι ! Έχω πολλά που συμβαίνουν και θέλω να σας πω, αλλά είναι σε πρώιμη φάση... Για το Σαββατοκύριακο παρέα με τη Σοφία στην όμορφη Σκιάθο», έγραψε η τραγουδίστρια.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.