Η Chrissy Teigen άφησε 1.000 δολάρια φιλοδώρημα!

Η Chrissy Teigen άφησε 1.000 δολάρια φιλοδώρημα!

Για ένα τραπέζι που κόστισε 193.81 δολάρια, η Chrissy Teigen άφησε tip ύψους 1.000 δολαρίων στην 21χρονη σερβιτόρα που εξυπηρέτησε την παρέα της

Η Chrissy Teigen άφησε 1.000 δολάρια φιλοδώρημα!
Το μεγαλύτερο φιλοδώρημα της ζωής της ισχυρίζεται πως έλαβε η 21χρονη σερβιτόρα Mikayla Scott στην πόλη του Οχάιο απο το διάσημο μοντέλο Chrissy Teigen.

Στις 27 Οκτωβρίου, το διάσημο μοντέλο από την Αμερική με την κόρη της Luna και άλλους φίλους της κάθισαν στο Steakhouse Centerville Outback.
Κλείσιμο

Η Teigen, σύζυγος του τραγουδιστή John Legend, παρήγγειλε ένα ποτήρι Pinot grigio και έναν κατάλογο ορεκτικών που περιελάμβανε ένα Steakhouse Quesadilla και το περίφημο onion Bloomin 'της Outback, καθώς και ένα τραγανό σάντουιτς κοτόπουλου για το γεύμα της.

H Teigen χαριτολογώντας είπε στη σερβιτόρα: «Πρέπει να το απομακρύνετε από μένα! Θα τα φάω όλα!».




Όταν πήγε τον λογαριασμό της, η σερβιτόρα διαπίστωσε έκπληκτη ότι το φιλοδώρημα που της έδωσε η Teigen ήταν πέντε φορές μεγαλύτερο από το κόστος του γεύματος! Για ένα τραπέζι που κόστισε 193.81 δολάρια, η 21χρονη σερβιτόρα έλαβε tip ύψους 1.000 δολαρίων και προφανώς δεν πίστευε στα μάτια της....

«Ω θεέ μου, δοξασμένος ο Κύριος!» αναφώνησε η 21χρονη σερβιτόρα και εξήγησε ότι θα διαθέσει το μεγαλύτερο μέρος από το φιλοδώρημα των 1.000 δολαρίων για να επισκευάσει το αυτοκίνητο της οικογένειάς της, ενώ τα υπόλοιπα θα τα μοιραστεί με τους συναδέλφους της.

«Πάντα ήθελα να σερβίρω ένα διάσημο πρόσωπο. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία!» δήλωσε η 21χρονη σερβιτόρα Mikayla Scott.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης