Beyonce: Κλείνει τα 33 της χρόνια

Beyonce: Κλείνει τα 33 της χρόνια

H Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα γιορτάσουν μαζί, βάζοντας άλλη μια φορά τέρμα στις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο

Beyonce: Κλείνει τα 33 της χρόνια
Τα 33 της χρόνια κλείνει σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της r'n'b Beyonce και η προσωπική της σελίδα στο Twitter γέμισε από ευχές που της στέλνουν γνωστοί αλλά και fans από όλον τον κόσμο. H Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα γιορτάσουν μαζί, βάζοντας άλλη μια φορά τέρμα στις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

 Η Beyonce (Beyoncé Giselle Knowles) γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1981 στο Χιούστον του Τέξας. Από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι παίρνοντας μέρος σε διάφορες μουσικές παραστάσεις αλλά και σε διαγωνισμούς χορού. Η Beyonce και η ξαδέρφη της Kelly Rowland συναντούν τη Latavia Roberson και οι τρεις τους δημιουργούν, με την προσθήκη της Letoya Lucket, το 1993 το γνωστό γυναικείο συγκρότημα Destiny’s Child. Το group μέσα σε δέκα χρόνια σημειώνει 33 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως κερδίζοντας αρκετά βραβεία Grammy.
 
Κλείσιμο
Το 2003, η Beyonce αποφασίζει να πορευτεί μόνη της και κυκλοφορεί το πρώτο σόλο της album με τίτλο «Dangerously In Love» που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Στα 25 της πλέον η Beyoncé Giselle Knowles είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, μια πραγματική superstar. Εκτός μάλιστα από την ερμηνεία, η τραγουδίστρια συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία της μουσικής της, καθώς γράφει πολλά από τα τραγούδια της και κάνει και την παραγωγή.

Ως μέλος των Destiny’s Child αλλά και ως solo καλλιτέχνης, έχει βρεθεί επανειλημμένα στην κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δίσκους.

































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης