Sharon Stone: Το απόλυτο μίνι των Καννών

Sharon Stone: Το απόλυτο μίνι των Καννών

Έδειξε με περηφάνια το… «βασικό της ένστικτο»

Sharon Stone: Το απόλυτο μίνι των Καννών
Ηθοποιοί, αστέρια, μοντέλα: το κόκκινο χαλί των Καννών μετατράπηκε σε πασαρέλα στην πρεμιέρα της ταινίας «The Search», αλλά για ακόμα μια φορά ένα ήταν το πρόσωπο που ξεχώρισε.
 
Ο λόγος για την Sharon Stone, η οποία άφησε ακάλυπτο το «βασικό της ένστικτο», τα καλλίγραμμα πόδια της δηλαδή που τρέλαναν τον αντρικό πληθυσμό, μιας και το μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν υπέρ του δέοντος κοντό! ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Κλείσιμο

 
Η 56χρονη Sharon χάρισε το πιο πλατύ της χαμόγελο στα φλας των φωτογράφων, χαμόγελο που ξεχώριζε στο «καθαρό» από μαλλιά πρόσωπό της.
 

 
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν κάπως… ατυχή αυτή της την εμφάνιση, ειδικά συγκρίνοντάς την με την εμφάνιση που είχε κάνει η Sharon το προηγούμενο βράδυ, οπότε και είχε φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε το γυμνασμένο της σώμα, ενώ πάνω της έλαμπαν και τα πανάκριβα κοσμήματα de Grisogono με ρουμπίνια και σμαράγδια. Μάλιστα, είχε στο πλευρό της και οκτώ σωματοφύλακες για να εξασφαλίσει την ασφάλειά της - και των κοσμημάτων!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης