Η Τζούλη Αγοράκη, την Παρασκευή το βράδυ, είχε τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό. Η δημοσιογράφος ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και πάνω στο φορείο. Στην εικόνα όπως βλέπετε η Τζούλη είναι με ορό και με κολάρο. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας στη λεζάντα: «Τροχαιο#Απο θαυμα#carcrashhearts #accident#miraclesfromheaven».
Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά για την κατάστασή της, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή της δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.
Με τις καινοτόμες και ευέλικτες υπηρεσίες του Κωτσόβολου, κάθε αγορά είναι μια νέα και συναρπαστική εμπειρία – Πώς να αποκτήσουμε όλα όσα ονειρευόμαστε για τον χώρο μας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων designers.
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.
Με ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά και περισσότερους από 600.000 πελάτες, η Protergia αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιώτη πάροχο ενέργειας στην Ελλάδα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.