Λάρισα: Ήθελε να τα... «τσούξει», χωρίς να πληρώσει

Λάρισα: Ήθελε να τα... «τσούξει», χωρίς να πληρώσει

Μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ και έκρυψε μέσα από τα ρούχα του τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών

Λάρισα: Ήθελε να τα... «τσούξει», χωρίς να πληρώσει
Το πάθος του για αλκοόλ ήθελε να ικανοποιήσει, χωρίς όμως να ξοδέψει χρήματα, ένας  52χρονος Έλληνας ο οποίος μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα και έκρυψε μέσα από τα ρούχα του τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Όταν έφευγε, όμως, τον πήρε είδηση ένας υπάλληλος του καταστήματος.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του τα τρία μπουκάλια, που παρελήφθησαν από τον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ. Ο 52χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Κλείσιμο
*** Το σπίτι που νοίκιαζε ένα ζευγάρι Ισραηλινών σε ένα χωριό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας διέρρηξε μέρα- μεσημέρι ένας 26χρονος Έλληνας και άρπαξε από το εσωτερικό του χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά. Όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οπυ βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

*** Την τελευταία στιγμή έγινε αντιληπτός ένας 39χρονος που έσπασε το πρωί του Σαββάτου το παράθυρο του αυτοκινήτου μιας γυναίκας στο Αίγιο κι έτσι το έβαλε στα πόδια πριν προλάβει να κλέψει κάτι. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης