Συνελήφθησαν Αλβανοί με εκκρεμείς καταδίκες

Συνελήφθησαν Αλβανοί με εκκρεμείς καταδίκες

Ένας 35χρονος και ένας 42χρονος οδηγήθηκαν στην φυλακή

Συνελήφθησαν Αλβανοί με εκκρεμείς καταδίκες
Καταδίκη για υπόθεση ναρκωτικών είχε στην «πλάτη» ένας 35χρονος Αλβανός τον οποίο σταμάτησαν για έλεγχο στη Ναύπακτο οι άνδρες της τοπικής Τροχαίας κι έτσι συνελήφθη αμέσως και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αγρινίου. 

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών την οποία θα εκτίσει με εντολή του εισαγγελέα.

Κλείσιμο
*** Φυγόποινος ήταν και ένας 42χρονος Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης του Πολυνερίου Γρεβενών, τη στιγμή που είχε περάσει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών που διέταξε να την εξαγοράσει ή να την εκτίσει στην φυλακή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης