Πάτρα: Πλήρωσε το πάθος του για αλκοόλ

Πάτρα: Πλήρωσε το πάθος του για αλκοόλ

Διαρρήκτης μίνι μάρκετ δεν είχε καν ανοίξει την ταμειακή μηχανή για να δει αν υπήρχαν χρήματα μέσα, αφού το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αρπάξει μια… ντουζίνα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 250 ευρώ

Πάτρα: Πλήρωσε το πάθος του για αλκοόλ
Επ’ αυτοφώρω συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 43χρονο Έλληνα όταν τον είδαν να βγαίνει ξημερώματα από ένα μίνι μάρκετ το οποίο είχε διαρρήξει στην Πάτρα, αλλά δεν φαντάζονταν ότι τον έπιασαν εξ αιτίας του… πάθους του για το αλκοόλ!

Ο διαρρήκτης δεν είχε καν ανοίξει την ταμειακή μηχανή για να δει αν υπήρχαν χρήματα μέσα, αφού το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αρπάξει μια… ντουζίνα φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συνολικής αξίας 250 ευρώ! Τα μπουκάλια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια που τον ανακρίνει και για άλλες διαρρήξεις πριν προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
*** Δυο Αλβανοί ηλικίας 52 και 38 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Κοζάνης, την στιγμή που «ρουφούσαν» το πετρέλαιο από το φορτηγάκι ενός 57χρονου. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και τα σύνεργα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης