Απάτη σε βάρος επιχείρησης στη Θάσο

Απάτη σε βάρος επιχείρησης στη Θάσο

Η απάτη εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Απάτη σε βάρος επιχείρησης στη Θάσο
Με μια κομπίνα που έκανε από το τηλέφωνο είχε καταφέρει ένας απατεώνας να βγάλει χρήματα από την προσωρινά υπεύθυνη μιας επιχείρησης στη Θάσο στις 18 Αυγούστου, αλλά η απάτη εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Ο 43χρονος δράστης, που τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνες που κράτησαν πέντε μήνες, είχε τηλεφωνήσει στην επιχείρηση παριστάνοντας τον υπάλληλο μιας συνεργαζόμενης εταιρείας και είχε ισχυριστεί στην υπεύθυνη ότι η υπηρεσία έκδοσης προπληρωμένων καρτών είχε βλάβη. Έτσι, της ζήτησε να εκτυπώσει δύο προπληρωμένες κάρτες των 100 ευρώ και να του δώσει τους κωδικούς. Η ανυποψίαστη γυναίκα το έκανε και ο απατεώνας της έδωσε δύο κωδικούς για να ακυρωθούν οι κάρτες.

Κλείσιμο
Όμως, όταν προσπάθησε να τις ακυρώσει είδε ότι δεν μπορούσε και επικοινώνησε με την εταιρεία της οποίας υποτίθεται ότι ήταν υπάλληλος ο δράστης. Τότε, όμως, διαπίστωσε ότι οι κάρτες είχαν ήδη εξαργυρωθεί και κατήγγειλε την απάτη για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 43χρονου που, όπως αποδείχθηκε, είχε ξανακάνει και παλιότερα το ίδιο κόλπο και ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης