Έκλεψε... δέντρα και τον αναζητούσαν πέντε χρόνια

Έκλεψε... δέντρα και τον αναζητούσαν πέντε χρόνια

Στο διάστημα αυτό, ο 29χρονος Ρουμάνος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα

Έκλεψε... δέντρα και τον αναζητούσαν πέντε χρόνια
Από τις 29 Αυγούστου του 2011 αναζητούσαν οι αρχές της Ρουμανίας ένα νεαρό που φέρεται να έκλεψε... δέντρα (!) από αποθήκη του Τμήματος Δασών της χώρας! Μάλιστα, είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που εκκρεμούσε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια.

Στο διάστημα αυτό, ο 29χρονος Ρουμάνος είχε καταφέρει να διαφύγει στην Ελλάδα. Τελικά, όμως, εντοπίστηκε στη Σκάλα Λακωνίας από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου που έδωσε εντολή να εκτελεστεί το ένταλμα και να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στην πατρίδα του. 

Κλείσιμο
*** Βαριές κατηγορίες για απαγωγή, παράνομη κράτηση και αρπαγή ομήρου περιλαμβάνει το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει οι αρχές της πατρίδας του για έναν 53χρονο Βούλγαρο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κομοτηνή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης που διέταξε την έκδοσή του στην γειτονική χώρα. 

*** Στην Καλαμπάκα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων ένας 35χρονος Αλβανός που είχε έρθει παράνομα στη χώρα και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ. 

*** Στη Ζάκυνθο, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν μια 31χρονη Ελληνίδα που υπεβαλαν σε έλεγχο και διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Πλημμελειοδικείου Πρεβέζης για παράβαση του νόμου περί επιταγών και  του Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων για υπεξαίρεση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης