Κιλκίς: Πλήρωνε παντού με «πέτσινες» επιταγές

Κιλκίς: Πλήρωνε παντού με «πέτσινες» επιταγές

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πολυκάστρου εντόπισαν την 46χρονη Ελληνίδα σε περιοχή του Κιλκίς και την συνέλαβαν βάσει καταδικαστικής απόφασης

Κιλκίς: Πλήρωνε παντού με «πέτσινες» επιταγές
Συστηματικά έκανε τις συναλλαγές της πληρώνοντας με... ακάλυπτες επιταγές μία επιχειρηματίας και για το λόγο αυτό είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ, την οποία δεν είχε εκτίσει ή εξαγοράσει. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πολυκάστρου εντόπισαν την 46χρονη Ελληνίδα σε περιοχή του Κιλκίς και την συνέλαβαν βάσει της καταδικαστικής απόφασης.

Η φυγόποινη οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα που έδωσε εντολή να παραμείνει κρατούμενη ώσπου να πληρώσει για την εξαγορά της ποινής ή, αν δεν το κάνει στο χρονικό περιθώριο που ορίζει η νομοθεσία, να οδηγηθεί στις φυλακές.

* Για παρόμοια υπόθεση ακάλυπτων επιταγών είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ με απόφαση ποινικού δικαστηρίου ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε στην Ίο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης