Κρήτη: Ανήλικοι ξάφρισαν αθλητικά είδη από κατάστημα

Κρήτη: Ανήλικοι ξάφρισαν αθλητικά είδη από κατάστημα

Όταν έφυγαν ο 20χρονος και οι δύο 17χρονοι που ήταν μαζί του, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι είχαν κρύψει στις τσάντες τους είδη ένδυσης συνολικής αξίας 135 ευρώ και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας

Κρήτη: Ανήλικοι ξάφρισαν αθλητικά είδη από κατάστημα
Και τους πατεράδες τους έβαλαν σε περιπέτειες δυο ανήλικα παιδιά που, μαζί με έναν μεγαλύτερο φίλο τους, ξάφρισαν εμπορεύματα από ένα κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στο Ηράκλειο στο οποίο μπήκαν ως πελάτες το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Όταν έφυγαν ο 20χρονος και οι δύο 17χρονοι που ήταν μαζί του, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι είχαν κρύψει στις τσάντες τους είδη ένδυσης συνολικής αξίας 135 ευρώ και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας. Η κλοπή εξιχνιάστηκε λίγες ημέρες αργότερα και σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και σε βάρος των γονέων των δυο 17χρονων, ενός 42χρονου και ενός 59χρονου, παρ’ όλο που ο ένας από αυτούς επέστρεψε τα κλεμμένα ρούχα τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

*** Ως πελάτες έμπαιναν και ένας 34χρονος Αλβανός με την 21χρονη ομοεθνή φίλη του σε δύο σούπερ μάρκετ στη Χρυσούπολη Καβάλας, αλλά έκλεβαν διάφορα προϊόντα και έφευγαν χωρίς να πληρώσουν. Όταν ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των σούπερ μάρκετ. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν και διάφορα άλλα προϊόντα που ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

*** Αλλά και στο Βόλο, μία 21χρονη επιχείρησε να βγει από το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων όπου είχε μπει για να ψωνίσει, χωρίς να ένα πληρώσει παντελόνι αξίας 20 ευρώ που είχε κρύψει στην τσάντα της. Όμως, έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του καταστήματος που ειδοποίησε αστυνομικούς και συνελήφθη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης