Οσες ράβδοι δυναμίτιδας δεν είχε προλάβει να χρησιμοποιήσει κατασχέθηκαν
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι που απολάμβαναν τη δροσιά της παραλίας του Κομού στα νότια του Ηρακλείου, όταν είδαν… στήλες νερού να υψώνονται από τη θάλασσα και στα αυτιά τους έφτασαν εκκωφαντικοί κρότοι από εκρήξεις!
Αμέσως ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές και στην παραλία έφτασε ένα πλωτό του Λιμενικού οι άντρες του οποίου συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν 58χρονο από διπλανό χωριό, ο οποίος κρατούσε στο χέρι του ένα μασούρι δυναμίτιδας και ήταν έτοιμος να το πετάξει στη θάλασσα για να ψαρέψει παράνομα!
Ο λαθραλιέας συνελήφθη άμεσα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παράνομη αλιεία και παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών, ενώ όσες ράβδοι δυναμίτιδας δεν είχε προλάβει να χρησιμοποιήσει κατασχέθηκαν.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events