Ανήλικοι έκλεβαν δίκυκλα στην Κομοτηνή

Ανήλικοι έκλεβαν δίκυκλα στην Κομοτηνή

Τα δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 17 και 15 χρόνων έκλεψαν το πρωί της Πέμπτης ένα μοτοποδήλατο και μια μοτοσικλέτα, με τα οποία τους βρήκαν να κινούνται οι άνδρες της Ασφάλειας

Ανήλικοι έκλεβαν δίκυκλα στην Κομοτηνή
Ο καθένας το δικό του δίκυκλο ήθελαν δυο ανήλικοι φίλοι και... έκλεψαν ό,τι τους άρεσε περισσότερο από την πόλη της Κομοτηνής! Δεν πρόλαβαν, ωστόσο, να τα χαρούν και πολύ  γιατί συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως από αστυνομικούς που τους γνώριζαν από παλιά καθώς ήταν σεσημασμένοι για κλοπές.

Τα δυο Ελληνόπουλα ηλικίας 17 και 15 χρόνων έκλεψαν το πρωί της Πέμπτης ένα μοτοποδήλατο και μια μοτοσικλέτα, με τα οποία τους βρήκαν να κινούνται οι άνδρες της Ασφάλειας. Τα κλεμμένα δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, όπως και ένα ποδήλατο που βρέθηκε στην κατοχή των ανήλικων και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο.

Κλείσιμο
Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης η οποία τους άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των γονέων τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης