Εκανε τρεις ληστείες και πέντε κλοπές στην Κέρκυρα

Εκανε τρεις ληστείες και πέντε κλοπές στην Κέρκυρα

Ο δράστης συνελήφθη μετά την τελευταία ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη ενός φαρμακείου και αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες δυο ληστείες και πέντε κλοπές

Εκανε τρεις ληστείες και πέντε κλοπές στην Κέρκυρα
Τον τρόμο είχε σκορπίσει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κέρκυρα ένας 30χρονος Έλληνας κακοποιός που απειλούσε τους ιδιοκτήτες με μαχαίρι για να τους ληστέψει. Ο δράστης συνελήφθη μετά την τελευταία ληστεία σε βάρος του ιδιοκτήτη ενός φαρμακείου και αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει άλλες δυο ληστείες και πέντε κλοπές.

Ο 30χρονος είχε εισβάλει το μεσημέρι του Σαββάτου στο φαρμακείου και είχε αρπάξει όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και συσκευασίες με φαρμακευτικά σκευάσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών. Όμως, παρ' όλο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, οι άνδρες της Ασφαλείας εξακρίβωσαν την ταυτότητά του και τον συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση.

Κλείσιμο
Στην πορεία της προανάκρισης, ο κακοποιός ομολόγησε ότι είχε ληστέψει με τον ίδιο τρόπο δυο φορές έναν άλλο ιδιοκτήτη επιχείρησης, πρώτα στις 6 Οκτωβρίου του 2015 όταν άρπαξε από το ταμείο του 1.300 ευρώ και μετά στις 28 Ιανουαρίου φέτος όταν του άρπαξε άλλα 1.000 ευρώ. Παράλληλα, είχε κλέψει δύο ρολόγια από καταστήματα και δυο μοτοσικλέτες στις 9 Μαρτίου και τις 19 Απριλίου, ενώ είχε αποπειραθεί να κλέψει άλλη μια στις 30 Απριλίου. 

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην κατοικία του νεαρού ληστή, βρέθηκαν το μαχαίρι με το οποίο λήστεψε τον φαρμακοποιό, άλλα τέσσερα πτυσσόμενα μαχαίρια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας που του άσκησε δίωξη για ένοπλες ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης