Θήβα: Περιπτερούχος πωλούσε κροτίδες και βεγγαλικά

Θήβα: Περιπτερούχος πωλούσε κροτίδες και βεγγαλικά

Διέθετε προς πώληση 209 κροτίδες μεγάλου μεγέθους και 72 βεγγαλικά

Θήβα: Περιπτερούχος πωλούσε κροτίδες και βεγγαλικά
Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης βεγγαλικών εν όψει του Πάσχα. Στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, συνελήφθη ένας 68χρονος.

Κατά τη διάρκεια του αιφνιδιαστικού ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί στο περίπτερο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση δίχως την απαραίτητη άδεια 209 κροτίδες μεγάλου μεγέθους και 72 βεγγαλικά τα οποία βρέθηκαν στον χώρο και κατασχέθηκαν.

Ο 68χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για παράνομη κατοχή και πώληση ειδών πυροτεχνίας και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης