Ρουμάνοι διαρρήκτες χτυπούσαν αποθήκες

Ρουμάνοι διαρρήκτες χτυπούσαν αποθήκες

Στα σπίτια των δύο αλλοδαπών ηλικίας 39 και 35 χρόνων, βρέθηκαν κάποια από τα αξίας 2.750 ευρώ γεωργικά εργαλεία που είχαν κλαπεί στις 20 Ιανουαρίου από την αποθήκη ενός 68χρονου, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους και του αποδόθηκαν

Ρουμάνοι διαρρήκτες χτυπούσαν αποθήκες
«Φως» για την εξιχνίαση μιας σειράς κλοπών σε αποθηκευτικούς χώρους οι οποίες είχαν αναστατώσει την περιοχή του Δήμου Κισσάμου, βρήκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ταυτοποίησαν δυο Ρουμάνους ως δράστες μιας από αυτές και βρήκαν στην κατοχή τους πλήθος κλοπιμαία.

Στα σπίτια των δύο αλλοδαπών ηλικίας 39 και 35 χρόνων, βρέθηκαν κάποια από τα αξίας 2.750 ευρώ γεωργικά εργαλεία που είχαν κλαπεί στις 20 Ιανουαρίου από την αποθήκη ενός 68χρονου, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους και του αποδόθηκαν.

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, όμως, βρέθηκαν πλήθος μηχανήματα και εργαλεία, αλλά και ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, που κατασχέθηκαν και ερευνάται από πού έχουν κλαπεί. Σε βάρος των Ρουμάνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

*** Ένα αλυσοπρίονο που είχε κλαπεί στις 24 Μαρτίου από την αποθήκη ενός 78χρονου στην περιοχή Αμπελιά των Ιωαννίνων, μαζί με δύο λίτρα βενζίνης και τρία λίτρα λαδιού, βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας στην κατοχή ενός 22χρονου τσιγγάνου και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του. Ο 22χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης