Ηλικιωμένες αδελφές θύματα ληστών στα Ιωάννινα

Ηλικιωμένες αδελφές θύματα ληστών στα Ιωάννινα

Οι δυο ληστές που επιτέθηκαν σε δυο ηλικιωμένες γυναίκες στην κοινότητα Βασιλικό, τις απείλησαν με τα όπλα που κρατούσαν και άρπαξαν τις οικονομίες τους

Ηλικιωμένες αδελφές θύματα ληστών στα Ιωάννινα
Μετά τις εκκλησίες, οι κακοποιοί άρχισαν να εισβάλλουν και στα σπίτια των ορεινών χωριών του Πωγωνίου στα Ιωάννινα! Οι δυο ληστές που επιτέθηκαν σε δυο ηλικιωμένες γυναίκες στην κοινότητα Βασιλικό, τις απείλησαν με τα όπλα που κρατούσαν και άρπαξαν τις οικονομίες τους.

Οι δράστες βρήκαν πρόχειρα κλεισμένο με νάιλον ένα από τα παράθυρα του σπιτιού που είχε σπασμένο τζάμι και το άνοιξαν εύκολα. Από εκεί μπήκαν στο εσωτερικό και αιφνιδίασαν τις δύο αδελφές ηλικίας 62 και 64 χρόνων, ξυπνώντας τις απότομα. Τις ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και, αφού έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, άρχισαν να ερευνούν τα δωμάτια.

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί βρήκαν 600 ευρώ σε ένα συρτάρι και έφυγαν αφήνοντας τρομοκρατημένες τις δυο γυναίκες, που ειδοποίησαν τους συγχωριανούς τους και εκείνοι κάλεσαν την Αστυνομία. Οι ολονύκτιες έρευνες δεν έφεραν αποτέλεσμα και τον προανάκριση ανέλαβε το  αστυνομικό τμήμα Δελβινακίου. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης