«Αντάμωμα» για Ferrari και Porsche στην Αράχωβα

«Αντάμωμα» για Ferrari και Porsche στην Αράχωβα

Με αφορμή εκδρομή του SpeedSector, χλιδάτα αυτοκίνητα πλημμύρισαν την Αράχωβα ενώ τζιπ, πραγματοποίησαν μία off road διαδρομή στο Λιβάδι

«Αντάμωμα» για Ferrari και Porsche στην Αράχωβα
Το SpeedSector υποδέχθηκε τον χειμώνα με το πρώτο «Speedsector Ultimate Experience», σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ορεινούς προορισμούς, την Αράχωβα. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το κομβόι των 70 super cars όπως Ferrari, Porshce, Aston Martin και άλλα, ξεκίνησε από την Αθήνα την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

Κλείσιμο


Μικροί και μεγάλοι δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν τα super cars στο πέρασμά τους, ειδικά μέσα από το κέντρο της Αράχωβας όπου πραγματοποίησαν μία εντυπωσιακή πορεία χάρη και στη συνεργασία με τις τοπικές Αρχές. Τα μέλη του κλαμπ απόλαυσαν τον καφέ τους στην κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ στη συνέχεια αναχώρησαν για το Λιβάδι. Εκεί τα τζιπ της εταιρείας των Χάρη και Γιώργοy Κυριακόπουλου χάρισαν εντυπωσιακό θέαμα με μία off road διαδρομή.



Η εκδρομή έκλεισε με δείπνο σε ταβέρνα στην Αγόριανη όπου οι οδηγοί απόλαυσαν γεύσεις και μυρωδιές και έδωσαν το επόμενό τους ραντεβού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης