Έληξε η κατάληψη στα ΤΕΙ Αθήνας, καθώς μετά από 14 ημέρες αποχώρησαν οι φοιτητές που ζητούσαν να χορηγηθούν άμεσα φοιτητικές άδειες στον Νίκο Ρωμανό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΕΙ, Μιχάλη Μπρατάκο, από αύριο, Δευτέρα, θα αποκατασταθούν οι διοικητικές λειτουργίες, ενώ από την Τρίτη θα συνεχιστεί η εξεταστική που είχε διακοπεί λόγω της κατάληψης.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.