Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες

Το ναρκωτικό χάπι που βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών σε έναν 21χρονο «πρόδωσε» την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στο σπίτι του σε περιοχή της Κέρκυρας

Συλλήψεις για μίνι χασισοφυτείες
Το ναρκωτικό χάπι που βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Θηβών σε έναν 21χρονο που υπέβαλαν σε έλεγχο στη Θήβα, «πρόδωσε» την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε και την σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που διατηρούσε στο σπίτι του σε περιοχή της Κέρκυρας.

Όταν ο νεαρός συνελήφθη, ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας να κάνουν έρευνα στο σπίτι του. Στην αυλή του σπιτιού βρήκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,65 ως 1,75 μέτρου και στο εσωτερικό μια συσκευασία που περιείχε 258 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έναν ξύλινο τρίφτη, ένα γυάλινο ναργιλέ και ένα ποτιστήρι. Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 ως 1,90 μέτρου καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή Μούτελη Ηλείας ο ιδιοκτήτης, που δεν βρισκόταν εκεί όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και αναζητείται. Στο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη 8,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. 

Αλλά και στον Πύργο, οι άνδρες της Δίωξης συνέλαβαν έναν 39χρονο μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 ως 2,40 μέτρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης