Αλβανός έκανε 13 διαρρήξεις στον Αστακό

Αλβανός έκανε 13 διαρρήξεις στον Αστακό

Ο δράστης μαζί με ένα συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει έντεκα σπίτια και δύο οχήματα και είχαν αρπάξει συνολικά 1.925 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας

Αλβανός έκανε 13 διαρρήξεις στον Αστακό
Η 13η κλοπή ήταν… γρουσούζικη για ένα νεαρό Αλβανό που είχε ρημάξει τα σπίτια και τα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, όπου δρούσε από τις 28 Δεκεμβρίου του 2013 ως τις 31 Οκτωβρίου του 2014! 

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατά την διάρκεια της προανάκρισης και από πληροφορίες που τους δόθηκαν, εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας του 33χρονου αλλοδαπού και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται.

Κλείσιμο
Οι δυο τους είχαν διαρρήξει ένδεκα σπίτια και δύο οχήματα στις περιοχές Μπαμπίνη, Μαχαίρα, Χρυσοβίτσα και Αγράμπελα και είχαν αρπάξει συνολικά 1.925 ευρώ, κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, έναν φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα. Σε βάρος του 33χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης