Χρυσούπολη: 49χρονος έμπορος είχε βρει «προμηθευτές» από Ξάνθη και Καβάλα

Χρυσούπολη: 49χρονος έμπορος είχε βρει «προμηθευτές» από Ξάνθη και Καβάλα

Τα ανταλλακτικά που πουλούσε προέρχονταν από κλεμμένα δίκυκλα, τα οποία είχαν δηλωθεί στην αστυνομία

Χρυσούπολη: 49χρονος έμπορος είχε βρει «προμηθευτές» από Ξάνθη και Καβάλα
Δεκάρα δεν ξόδευε για να εμπλουτίσει τα εμπορεύματα που διακινούσε στην επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών δικύκλων που διατηρούσε στη Χρυσούπολη της Καβάλας, ένας 49χρονος έμπορος. Πολλά από αυτά ήταν... κλεμμένα από άλλες περιοχές, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνα μαζί με την Ο.Π.Κ.Ε. στο μαγαζί του υπόπτου σε χωριό της περιοχής και ανακάλυψαν τρεις πινακίδες κυκλοφορίας που προέρχονταν από δίκυκλα, για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή στην Ασφάλεια Καβάλας, δυο κινητήρες μοτοποδηλάτων, για τους οποίους είχε δηλωθεί κλοπή στην Ασφάλεια Ξάνθης και άλλους δυο κινητήρες δικύκλων με παραποιημένο αριθμό που ερευνάται η προέλευσή τους.

Κλείσιμο
Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ένας κινητήρας που αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του, τού επιστράφηκε. Σε βάρος του 49χρονου επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι προμηθευτές των κλεμμένων υλικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης