Σεσημασμένος διέρρηξε πέντε σπίτια στη Δράμα

Σεσημασμένος διέρρηξε πέντε σπίτια στη Δράμα

Η λεία του 30χρονου από τις διαρρήξεις ήταν πενιχρή, μόλις 40 ευρώ και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Σεσημασμένος διέρρηξε πέντε σπίτια στη Δράμα
Γνωστός από τις συχνές… «επισκέψεις» του στα κρατητήρια της Ασφάλειας για κλοπές, ήταν ένας διαρρήκτης που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών λίγο μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να εισβάλει σε ένα σπίτι στην πόλη της Δράμας, το πέμπτο τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρισκόταν μέσα και αντιλήφθηκε τον 30χρονο Έλληνα επίδοξο διαρρήκτη και τον έτρεψε σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν σε μικρή απόσταση και τον προσήγαν στην Ασφάλεια για την προανάκριση. Όπως αποδείχθηκε, από τις 5 ως τις 11 Ιουλίου είχε διαρρήξει άλλα τρία σπίτια και είχε αποπειραθεί να τρυπώσει σε ένα ακόμη.

Κλείσιμο
Η λεία του 30χρονου από τις διαρρήξεις ήταν πενιχρή, μόλις 40 ευρώ και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για το ενδεχόμενο να είχε διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης