Ενα από τα τυχερά πεντάρια του Τζόκερ -Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε τζακ ποτ και στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης το ποσό που θα μοιραστεί θα ξεπεράσει τα 2,2 εκατ. ευρώ.
Δεν χρειάζεται να παίξεις πολλά λεφτά για να κερδίσεις πολλά. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις τύχη. Και η τύχη χαμογέλασε σε έναν κάτοικο της Καλαμάτας ο οποίος με μόλις 2,5 ευρώ κέρδισε 71.892 ευρώ!
Συνολικά προέκυψαν τρία πεντάρια με τα άλλα δύο να τυχαίνουν σε Χαϊδάρι και Αργυρούπολη. Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε τζακ ποτ και στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης το ποσό που θα μοιραστεί θα ξεπεράσει τα 2,2 εκατ. ευρώ.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.