Διεθνώς καταζητούμενος είχε πέντε κιλά λαθραίου καπνού

Διεθνώς καταζητούμενος είχε πέντε κιλά λαθραίου καπνού

Παρά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί στην Βουλγαρία, όχι μόνο κατάφερε να εγκαταλείψει την πατρίδα του και να περάσει παράνομα στην Ελλάδα, αλλά έφερε μαζί του και λαθραίο καπνό

Διεθνώς καταζητούμενος είχε πέντε κιλά λαθραίου καπνού
Παρά τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί στην Βουλγαρία, όχι μόνο κατάφερε να εγκαταλείψει την πατρίδα του και να περάσει παράνομα στην Ελλάδα, αλλά έφερε μαζί του και λαθραίο καπνό ένας 38χρονος  σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης!

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Δράμας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν δεχθεί πληροφορίες γι' αυτόν και συνελήφθη βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του από τις αρχές της Βουλγαρίας για παραβίαση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Μάλιστα, είχε πάνω του ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών.

Κλείσιμο
Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει σε έναν κοντινό χώρο δυο συσκευασίες με καπνό  βάρους 5.270 γραμμαρίων για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί φόροι και δασμοί, αλλά και 15 κινητά για τα οποία ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας  με κατηγορίες για λαθρεμπορία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης