Δράμα: Η «σοκολάτα» που πουλούσε δεν... τρωγόταν

Δράμα: Η «σοκολάτα» που πουλούσε δεν... τρωγόταν

Ο εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος που ανέλαβε την έρευνα στην κατοικία του 23χρονου διακινητή, ανακάλυψε τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων, άλλες έξι που περιείχαν μια άγνωστη λευκή ουσία βάρους 164,7 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα οικιακό μαχαίρι με υπολείμματα χασίς και 140 ευρώ

Δράμα: Η «σοκολάτα» που πουλούσε δεν... τρωγόταν
Στα πράσα συνελήφθησαν στη Δράμα ένας 24χρονος και ένας 23χρονος, τη στιγμή που ο πρώτος παρέδιδε 20 ευρώ στον δεύτερο για να αγοράσει ποσότητα χασίς σε μορφή «σοκολάτας» που -φυσικά- δεν προοριζόταν για... φάγωμα. Στην κατοχή του προμηθευτή βρέθηκαν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ο νεαρός είχε στοχοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις του στην πόλη της Δράμας και επενέβησαν την στιγμή της αγοραπωλησίας για να βάλουν χειροπέδες στον ίδιο και τον «πελάτη» του, από τον οποίο κατέσχεσαν το χαρτονόμισμα.

Ο εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος που ανέλαβε την έρευνα στην κατοικία του 23χρονου διακινητή, ανακάλυψε τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 168 γραμμαρίων, άλλες έξι που περιείχαν μια άγνωστη λευκή ουσία βάρους 164,7 γραμμαρίων η οποία εστάλη για ανάλυση, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα οικιακό μαχαίρι με υπολείμματα χασίς και 140 ευρώ.
Κλείσιμο

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης