Ο σκύλος ξετρύπωσε πάνω από μισό κιλό χασίς

Ο σκύλος ξετρύπωσε πάνω από μισό κιλό χασίς

Σε έρευνες που έκανε σε δυο σπίτια του 39χρονου, ξετρύπωσε άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 558,9 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν

Ο σκύλος ξετρύπωσε πάνω από μισό κιλό χασίς
Πάνω στη συναλλαγή για την αγορά μιας συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων έπιασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον 39χρονο διακινητή και τον 40χρονο «πελάτη» του, τη στιγμή που του έδινε 30 ευρώ.

Από εκεί και μετά, ανέλαβε ο εκπαιδευμένος σκύλος- ανιχνευτής να ανακαλύψει πού έκρυβε ο δράστης το υπόλοιπο εμπόρευμά του. Σε έρευνες που έκανε σε δυο σπίτια του 39χρονου, ξετρύπωσε άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 558,9 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μέρα- μεσημέρι έκανε αλισβερίσι στην Ηγουμενίτσα ένας 28χρονος διακινητής ναρκωτικών, ο οποίος προμήθευσε με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης τύπου «σοκολάτα» δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 44 χρόνων. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν και τους τρεις και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, μαζί με την 25χρονη Ρωσίδα φίλη του 28χρονου που συνελήφθη στο σπίτι του και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

*** Μια αρκετά σημαντική χασισοφυτεία από 21 δενδρύλλια εντόπισαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην αυλή του σπιτιού ενός 64χρονου στην Αγία Μονή Τρικάλων και συνέλαβαν τον καλλιεργητή, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης