Ορεστιάδα: Τρία κιλά χασίς σε μίνι φυτεία με νεαρά δενδρύλλια

Ορεστιάδα: Τρία κιλά χασίς σε μίνι φυτεία με νεαρά δενδρύλλια

Ο εκπαιδευμένος σκύλος που έφεραν μαζί τους οι αστυνομικοί όταν έκαναν έρευνα, ξετρύπωσε δυο σακιά και τέσσερις νάιλον συσκευασίες

Ορεστιάδα: Τρία κιλά χασίς σε μίνι φυτεία με νεαρά δενδρύλλια
Η μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν στο σπίτι τους σε χωριό της Ορεστιάδας δυο αδέλφια ηλικίας 44 και 38 χρόνων δεν είχε αναπτυχθεί αρκετά για να δώσει καρπούς. Έτσι, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τους συνέλαβαν, προσπαθούν να εξακριβώσουν από πού προέρχονται τα πάνω από τρία κιλά χασίς που βρήκαν στην κατοχή τους!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος που έφεραν μαζί τους οι αστυνομικοί όταν έκαναν έρευνα, ξετρύπωσε τα δυο σακιά και τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν τρίμματα και αποξηραμένους κλώνους ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τριών κιλών και 111,9 γραμμαρίων και μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης. 

Όμως, εκτιμούν ότι η «παραγωγή» προήλθε από άλλη φυτεία την οποία ψάχνουν να βρουν, καθώς τα οκτώ νεαρά δενδρύλλια που καλλιεργούσαν οι δράστες είχαν ύψος μόλις 0,3 ως 0,8 εκατοστά. Τα αδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

*** Χάπια που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί ναρκωτικών διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας ένας 44χρονος που συνελήφθη στο Καναλάκι από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν 72,5 χάπια διαφόρων μαρκών. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας άσκησε στον 44χρονο δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι replica διαμετρήματος 9 mm με γεμιστήρα και 50 αβολίδωτα φυσίγγια.

*** Συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά είχε στο σπίτι του ένας 35χρονος που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στην Λευκάδα κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης