Δραπέτης επιτέθηκε με κατσαβίδι σε αστυνομικούς!

Δραπέτης επιτέθηκε με κατσαβίδι σε αστυνομικούς!

Ο 39χρονος ήταν έγκλειστος για υπόθεση με ναρκωτικά στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων στην Τίρυνθα, αλλά στις 17 Δεκεμβρίου του 2014 κατάφερε να αποδράσει 

Δραπέτης επιτέθηκε με κατσαβίδι σε αστυνομικούς!
«Ζόρικος» προσπάθησε να το «παίξει» ένας 39χρονος τσιγγάνος δραπέτης όταν εντοπίστηκε στην Κορινθία από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσπάθησε να τους επιτεθεί κρατώντας απειλητικά ένα κατσαβίδι! Όμως, εκείνοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δραπέτη στα Εξαμίλια και, γνωρίζοντας ότι αναζητούνταν, προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν. Όμως, εκείνος αντιστάθηκε και προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αιχμηρό εργαλείο. Χρειάστηκε να... πέσουν όλοι πάνω του για να κάμψουν την αντίστασή του και να του βάλουν χειροπέδες με τις οποίες παραδόθηκε στην Ασφάλεια Κορίνθου. 

Κλείσιμο
Ο 39χρονος ήταν έγκλειστος για υπόθεση με ναρκωτικά στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων στην Τίρυνθα, αλλά στις 17 Δεκεμβρίου του 2014 κατάφερε να αποδράσει και από τότε αναζητούνταν. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου που διέταξε τον επανεγκλεισμό του στη φυλακή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης