Έχουν σε βίντεο τον… ατζαμή ληστή τράπεζας

Έχουν σε βίντεο τον… ατζαμή ληστή τράπεζας

Ο δράστης φορούσε καπέλο για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του και είχε μούσι, που δεν αποκλείεται να ήταν ψεύτικο

Έχουν σε βίντεο τον… ατζαμή ληστή τράπεζας
Καρέ- καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το υλικό από τις κάμερες του υποκαταστήματος της Eurobank στα Ιωάννινα, που έχει καταγράψει τον… ατζαμή επίδοξο ληστή ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει χρήματα με την απειλή όπλου.

Ο δράστης φορούσε καπέλο για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του και είχε μούσι, που δεν αποκλείεται να ήταν ψεύτικο. Μπήκε το πρωί της Τετάρτης στο τραπεζικό κατάστημα παριστάνοντας τον πελάτη και, όταν έφτασε στο ταμείο, έβγαλε το όπλο και ζήτησε χρήματα από τον υπάλληλο. Όμως, εκείνος δεν τα έχασε και πέταξε προς το μέρος του μια δεσμίδα με περίπου 1.500 ευρώ!

Κλείσιμο
Η απότομη αντίδραση έκανε τον επίδοξο ληστή να τα χάσει, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια πανικόβλητος, εγκαταλείποντας τα σχέδιά του! Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και ελπίζουν ότι θα «μιλήσει» το βίντεο στο οποίο πιστεύουν ότι θα ανακαλύψουν στοιχεία που θα φανερώσουν την ταυτότητά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης