Νεαρή εξαπάτησε ιερέα στον Έβρο

Νεαρή εξαπάτησε ιερέα στον Έβρο

Η άγνωστη που επικοινώνησε τηλεφωνικά τη Μεγάλη Τετάρτη με τον 70χρονο ιερέα, τον ενημέρωσε ότι για να πάρει τα χρήματα που υποτίθεται ότι δικαιούται έπρεπε να καταθέσει σε τράπεζα 3.700 ευρώ, πράγμα που ο κληρικός έκανε την ίδια κιόλας ημέρα

Νεαρή εξαπάτησε ιερέα στον Έβρο
Άλλος ένας ιερωμένος έπεσε θύμα απάτης στον Έβρο, όταν πείστηκε ότι μια άγνωστη νεαρή γυναίκα που του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει ότι δικαιούται από αναδρομικά από επιδόματα που είχε πάρει ήταν πράγματι η… λογίστρια της Μητρόπολης.

Η άγνωστη που επικοινώνησε τηλεφωνικά τη Μεγάλη Τετάρτη με τον 70χρονο ιερέα, τον ενημέρωσε ότι για να πάρει τα χρήματα που υποτίθεται ότι δικαιούται έπρεπε να καταθέσει σε τράπεζα 3.700 ευρώ, πράγμα που ο κληρικός έκανε την ίδια κιόλας ημέρα. Όταν αντιλήφθηκε ότι είχε εξαπατηθεί, κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Δικαίων της Ορεστιάδας.

Κλείσιμο
Η έρευνα δεν ήταν δύσκολη για τους αστυνομικούς, αφού η 22χρονη απατεώνισσα είχε δώσει στον ιερωμένο τον αριθμό του δικού της τραπεζικού λογαριασμού! Και μπορεί να απέφυγε τη σύλληψη αφού είχε περάσει το αυτόφωρο, όμως η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος της για απάτη υποβλήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης