Επιδρομή ληστών σε τροχόσπιτο στη Χαλκιδική

Επιδρομή ληστών σε τροχόσπιτο στη Χαλκιδική

Παραβίασαν την πόρτα του τροχόσπιτου, όρμησαν στον 50χρονο χτυπώντας τον αλύπητα στο κεφάλι και αφού τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν 180 ευρώ και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έφυγαν

Επιδρομή ληστών σε τροχόσπιτο στη Χαλκιδική
Αιμόφυρτος κατέφυγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής Νέα Σκιώνη στην Χαλκιδική ο ιδιοκτήτης ενός τροχόσπιτου που δέχθηκε επίθεση από τέσσερις κακοποιούς την ώρα που κοιμόταν ανυποψίαστος στο εσωτερικό του. Οι δράστες τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν, αλλά ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε.

Ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν οι τέσσερις δράστες παραβίασαν την πόρτα του τροχόσπιτου στο οποίο διέμενε ο 50χρονος Έλληνας και όρμησαν κατά πάνω του χτυπώντας τον αλύπητα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Αφού τον εξουδετέρωσαν, άρπαξαν 180 ευρώ και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρειας, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν αμέσως έρευνες και κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους ληστές στα όρια του αυτοφώρου. Πρόκειται για έναν 44χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου κατηγορούμενος για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης