Κατεχόμενα: Προηγείται ο Έρογλου στις δημοσκοπήσεις

Κατεχόμενα: Προηγείται ο Έρογλου στις δημοσκοπήσεις

Ακολουθούν: Σιμπέλ Σιμπέρ με 20%, Μουσταφά Ακιντζί 11% και Κουντρέτ Οζερσάι 5% -Κανέναν υποψήφιο επιλέγει το 14%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 19%

Κατεχόμενα: Προηγείται ο Έρογλου στις δημοσκοπήσεις
Με διαφορά 11 ποσοστιαίων μονάδων φαίνεται να προηγείται ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου σε δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί αύριο, αλλά μέρος των αποτελεσμάτων της αποκαλύπτει σήμερα η ηλεκτρονική ιστοσελίδα "Κίπρις Ποστασί".

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για μια μεγάλη έρευνα για το έτος 2014 που περιλαμβάνει και δημοσκόπηση για τις επερχόμενες λεγόμενες  "προεδρικές  εκλογές". Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αύριο το μεσημέρι. Η δημοσκόπηση δείχνει τον Ντερβίς Έρογλου να προηγείται στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων με 31%. 

Κλείσιμο
Ακολουθούν: Σιμπέλ Σιμπέρ με 20%, Μουσταφά Ακιντζί 11% και Κουντρέτ Οζερσάι 5%. Κανέναν υποψήφιο επιλέγει το 14%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 19%.

Στην ερώτηση ποιά είναι τα τρία πιο σημαντικά θέματα προς επίλυση, οι ερωτηθέντες απάντησαν το Κυπριακό με 20,02% σε σχέση με 24,1% που ήταν το 2013, το θέμα των κοινωνικών ασφαλίσεων και η ασφάλεια υγείας με 18,9% από 14,4% που ήταν το 2013, και η ανεργία με 16,1% από 19,7% που ήταν το 2013.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης