Για να μην αναγνωρίζεται, του είχε αλλάξει χρώμα βάφοντας το μαύρο και του είχε βγάλει τις πινακίδες κυκλοφορίας!
Σαν κύριος κυκλοφορούσε με το αγροτικό φορτηγάκι που είχε κλέψει έξω από το σπίτι του ιερωμένου ιδιοκτήτη του, ένας κτηνοτρόφος από το Χαράκι Ηρακλείου. Μάλιστα, για να μην αναγνωρίζεται, του είχε αλλάξει χρώμα βάφοντας το μαύρο και του είχε βγάλει τις πινακίδες κυκλοφορίας!
Χωρίς πινακίδες, όμως, ήταν επόμενο να πέσει σε μπλόκο της Τροχαίας που τον σταμάτησε για έλεγχο! Μέσα στο αγροτικό, βρέθηκαν εξαρτήματα από… τρία άλλα αυτοκίνητα που θεωρούνται κλεμμένα και η Ασφάλεια ερευνά από πού προέρχονται, αλλά και αν ο δράστης σκόπευε να τα πουλήσει ή να τα χρησιμοποιήσει ως ανταλλακτικά.
Ο ιερέας κλήθηκε να αναγνωρίσει το φορτηγάκι, πράγμα που έγινε και του αποδόθηκε με τις... μετατροπές που είχε κάνει ο κλέφτης! Ωστόσο, μεταφέρθηκε στο ΚΤΕΟ για να διαπιστωθεί τι έκταση είχαν πάρει αυτές οι μετατροπές. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events