Ρουμάνοι λήστεψαν 62χρονο στο Άργος

Ρουμάνοι λήστεψαν 62χρονο στο Άργος

Τον χτύπησαν όλοι μαζί σε διάφορα σημεία του σώματός του, του άρπαξαν μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα

Ρουμάνοι λήστεψαν 62χρονο στο Άργος
Ιδιαίτερα αποδοτική αποδείχθηκε η εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αργολίδας στην περιοχή ευθύνης της για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς μεταξύ άλλων συνελήφθησαν και τρεις αλλοδαποί που είχαν ληστέψει έναν Έλληνα επιχειρηματία.

Η ληστεία είχε γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όταν οι Ρουμάνοι κακοποιοί επιτέθηκαν στον 62χρονο ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Άργος και, αφού τον χτύπησαν όλοι μαζί σε διάφορα σημεία του σώματός του, του άρπαξαν μια τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, δύο κινητά και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δράστες εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Άργους από αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους το κλεμμένο κινητό, όχι όμως και τα χρήματα ή τα υπόλοιπα είδη. Οι Ρουμάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για ληστεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης