Κατερίνη: Πλήρωσε για αυτοκίνητο που ποτέ δεν... είδε!

Κατερίνη: Πλήρωσε για αυτοκίνητο που ποτέ δεν... είδε!

Νέα περίπτωση απάτης μέσω διαδικτύου - Το θύμα είδε την ηλεκτρονική αγγελία που είχε αναρτήσει ο δράστης σε ιστοσελίδα σχετική με την πώληση οχημάτων

 Κατερίνη: Πλήρωσε για αυτοκίνητο που ποτέ δεν... είδε!
«Φουντώνουν», ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, τα περιστατικά εξαπάτησης πολιτών με αγγελίες που αναρτώνται μέσω του Ίντερνετ. Τελευταίο θύμα ήταν ένας 39χρονος που έπεσε θύμα απατεώνα στις αρχές του Σεπτεμβρίου στην Κατερίνη, όταν επιδίωξε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Το θύμα είδε την ηλεκτρονική αγγελία που είχε αναρτήσει ο δράστης σε ιστοσελίδα σχετική με την πώληση οχημάτων, σύμφωνα με την οποία πωλούσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην τιμή των 2.490 ευρώ. Ήρθε σε επαφή μαζί του, συμφώνησαν για την αγορά και κατέθεσε το χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο πωλητής. Αυτοκίνητο, όμως, δεν... είδε!

Κλείσιμο
Μετά την καταγγελία του 39χρονου υποψήφιου αγοραστή, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αξιοποίησαν τα στοιχεία του λογαριασμού και εξακρίβωσαν ότι ο δράστης της κομπίνας ήταν ένας 55χρονος. Σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία για απάτη, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης