Ημαθία: Πατέρας και γιος είχαν θάψει δυο κιλά χασίς

Ημαθία: Πατέρας και γιος είχαν θάψει δυο κιλά χασίς

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ είχαν θάψει το παράνομο εμπόρευμά τους στην αυλή του σπιτιού τους


Ημαθία: Πατέρας και γιος είχαν θάψει δυο κιλά χασίς
Μαζί με το ίδιο του το παιδί διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ημαθία ένας 48χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρεια. Μάλιστα, είχαν θάψει μαζί το παράνομο εμπόρευμά τους στην αυλή του σπιτιού τους.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την «καβάντζα» και οι αστυνομικοί ξέθαψαν με φτυάρια τα γυάλινα βάζα και τις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 946,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους.

*** Τοξικομανείς «πελάτες» αναζητούσε στην περιοχή Μαρμαρωτό της Κω ένας 30χρονος Αλβανός για να διακινήσει την κοκαΐνη που είχε στην κατοχή του. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον υπέβαλαν σε έρευνα και βρήκαν πάνω του έξι ισοβαρείς συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 5,27 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Ακόμη και σε ανήλικους διακινούσε ναρκωτικά ένας 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη στο Ηράκλειο. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν συλλάβει αρχικά δυο Έλληνες, έναν 17χρονο και έναν 20χρονο, που πέταξαν στο έδαφος τη μικροποσότητα κάνναβης που είχαν αγοράσει λίγο νωρίτερα από τον διακινητή. Όταν αποκάλυψαν την ταυτότητά του και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, στην κατοχή του κατασχέθηκαν 400 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και στο σπίτι του άλλα 12 γραμμάρια κάνναβης. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου μαζί με τον 48χρονο πατέρα του ανήλικου που συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας.


Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης