Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κ. Ασκούνης, προτρέπει τους δημάρχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης γεωργικών προϊόντων σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων
Με επείγουσα επιστολή του προς όλους τους δήμους της χώρας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης προτρέπει τους δημάρχους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης γεωργικών προϊόντων (ροδάκινα, νεκταρίνια κλπ), σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων.
Στην επιστολή του, ο κ. Ασκούνης δίνει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τις επαφές που πρέπει να γίνουν με τους αρμόδιους παράγοντες των υπουργείων και των εμπλεκόμενων φορέων.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.