Ο ασυνείδητος , κατάφερε να πείσει την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία του έδωσε, εκτός από σχεδόν 300 ευρώ, που είχε μαζί της και την χρυσή βέρα της, αλλά και έναν χρυσό σταυρό
Την αγάπη που έχει μια 89χρονη γυναίκα για την κόρη της, η οποία ζει την Αθήνα, εκμεταλλεύτηκε ασυνείδητος απατεώνας στην Δρακόνα Κισάμου.
Συγκεκριμένα, ο απατεώνας - έχοντας φροντίσει να μάθει χρήσιμα στοιχεία - πήγε χθες στο σπίτι της 89χρονης προφασιζόμενος πως τον έστειλε η κόρη της, η οποία - δήθεν - θέλει να επισκεφθεί την μητέρα της αλλά δεν έχει χρήματα.
Ο ασυνείδητος , κατάφερε να πείσει την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία του έδωσε, εκτός απο σχεδόν 300 ευρώ, που είχε μαζί της και την χρυσή βέρα της, αλλά και έναν χρυσό σταυρό.
Όμως στην συνέχεια η 89χρονη διαπίστωσε την απάτη και έσπευσε να κάνει την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες αναζητούν τον απατεώνα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς