Μάλια: Ένταση και ξυλοδαρμοί με αφορμή τις... «γουρούνες»

Μάλια: Ένταση και ξυλοδαρμοί με αφορμή τις... «γουρούνες»

Ισραηλινός που οδηγούσε επικίνδυνα φέρεται να τραυμάτισε κάτοικο της περιοχής

Μάλια: Ένταση και ξυλοδαρμοί με αφορμή τις... «γουρούνες»
Τον "ασκό του Αιόλου" φαίνεται ότι άνοιξε στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων το πρόσφατο ατύχημα με θύμα τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, ενώ αναζωπυρώνεται η κουβέντα σχετικά με τις περίφημες "γουρούνες" και τον τρόπο με τον οποίο τις εκμεταλλεύονται οι επιχειρηματίες και τις χρησιμοποιούν οι τουρίστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αργά το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε ένταση στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων - κάποιες πληροφορίες μιλάνε και για ξυλοδαρμό τουριστών- οταν ένας Ισραηλινός που οδηγούσε ένα τέτοιο τετράτροχο όχημα προσπάθησε να στρίψει στο δρόμο προς το Κράσι και έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Κάτοικος της περιοχής που υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από τη "γουρούνα", μαζί με άλλους περίοικους στράφηκαν εναντίον του Ισραηλινού και επικράτησε ένταση. Άμεσα επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι ενώ το θέμα έεφτασε μέχρι την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιος χτύπησε ποιον.

Κλείσιμο
Το ζήτημα παίρνει διαστάσεις πάντως καθώς όλο και πυκνώνουν οι φωνές αυτών που τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία αυτών των οχημάτων, ένα πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια την ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου και των Μαλίων.

Πηγή: cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης