Ένα βρέφος μόλις δύο ημερών μετέφερε σήμερα από τη Χίο στην Ελευσίνα αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Πρόκειται για ένα αγοράκι το αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Η αερομεταφορά του νεογέννητου έγινε έπειτα από αίτημα του ΕΚΑΒ στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τρίτο περιστατικό αερομεταφοράς βρέφους τις τελευταίες ημέρες.
Τα ξημερώματα της Τρίτης, ένα αγοράκι τριών ωρών που γεννήθηκε πρόωρα, μεταφέρθηκε με αεροσκάφος C-130 από την Κέρκυρα στα Ιωάννινα, ενώ την περασμένη Πέμπτη ένα βρέφος μόλις μιας ώρας μεταφέρθηκε από τη Ρόδο στο Ηράκλειο, προκειμένου να τοποθετηθεί σε θερμοκοιτίδα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς